Knjige

Lični razvoj istina i zablude

23. decembar 2022.

Radite na sebi i na svojoj duhovnosti? I želite da pametno uložite svoj novac i vreme u ,,pravi,, kurs ličnog razvoja? A da pritom ne budete prevareni od strane raznoraznih samoukih internet gurua?

Onda je ova knjiga za vas!

Razotkriva zablude i zamke pokreta Nove Ere, kurseva ličnog razvoja i duhovnosti – zavirujući iza zavese, otkrivajući mračne tajne internet ,,mudraca,, i prikazujući stvari onakvima kakve zaista jesu.

Zanemarite savete koji nam danas stižu sa svih strana – kako da poboljšamo svoj život, postanemo srećni, steknemo prijatelje, nađemo partnera, obogatimo se i postignemo uspeh preko noći. Uključite logiku, pročitajte pažljivo svaki pasus i otklonite svoje sumnje – pre nego što se odlučite da nekom ,,učitelju, treneru ili edukatoru,, poklonite svoje poverenje, psihičko zdravlje, vreme i novac. I da, radi se o našoj psihi i glavi – jer upravo to nam i rade: rade nam o glavi!

Kao defektolog i predavač, radim sa svojim klijentima upravo na tome – na izmeni / sticanju novih navika. Istovremeno, kao pisac, dugogodišnji preduzetnik i svetski putnik, posmatrajući ljude sa kojima se susrećem i sarađujem, mogu samo da potvrdim ono što nauka odavno zna: naši obrasci ponašanja se ponavljaju. U prevodu: ljudi su bića navike, svemoguće instant metode ne postoje. I zato, u ovoj knjizi navodim konkretno šta jeste a šta nije moguće kada je promena ili bilo kakav lični razvoj u pitanju. Na kraju knjige dajem osnovne smernice koje se tiču realnih, održivih i ostvarivih koraka ka promeni – ka prosperitetu, ka boljem i lakšem životu.

Budite spremni, neki od odgovora vam se možda neće svideti. Uostalom, cilj ove knjige i nije da se dopadne širokim masama; otkloniti zablude jeste bolno, ali i oslobađajuće.

Za sve one koji teže istini.

Cena u PDF izdanju: 9,99 €





    You Might Also Like